Fetița cu ambele brațe amputate în urma accidentului de la Pașcani a plecat acasă! Va urma un plan de recuperare medicală și kinetoterapie însă medicii sunt optimiști și spun că își va putea folosi din nou mâinile.

“La brat cu Alexia in Noul An!

Dragi prieteni,
Va multumim tuturor pentru sustinerea extraordinara pe care ne-ati oferit-o in ultimele doua saptamani, pentru gadurile voastre si mesajele de incurajare si apreciere!
Suntem cu totii fericiti ca azi Alexia, fetita careia i-au fost replantate bratele a putut pleca acasa fericita la familia ei.
Dupa un numar de 7 interventii chirurgicale, cumuland mai bine de 50 de ore, echipa noastra a realizat singura replantare bilaterala de brate raportata la nivelul Europei vreodata, si a doua din lume.

As vrea sa multumesc tuturor colegilor care au facut parte din aceasta minunata echipa:
Dr Mara Popescu
Dr Daniela Botez
Dr Bogdan Caba
Dr Iannis Gardikiotis
Dr Roxana Cretu
Dr Romica Rusu
Dr Andrei Ivan
Dr Lavinia Ionescu
Dr Veaceslav Cuciuc
Dr Tudor Ciobanu
Dr Dana Horobet
Dr Mimi Fermesanu
Tuturor colegilor asistenti medicali, infirmiere si brancardieri care si-au oferit profesionalismul, dedicarea si rabdarea in efortul comun de a ajuta un copil in suferinta!
Tuturor va transmit felicitarile si mulțumirile mele, v-am simtit in aceasta perioada dedicati si uniti ca intr-o singura fiinta!

Va urez tuturor un An Nou minunat!”a transmis Dr Sidonia Susanu, șefa Clinicii de Chirurgie Plastică și Reparatorie din cadrul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii ” Sf. Maria” Iași.