Rezultatele remarcabile ale agentului 2.5 din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale Iași au fost recunoscute în cadrul Galei Laureaților Sportului Ieșean, acesta clasându-se printre primii 10 sportivi ai județului, topul fiind făcut pe baza rezultatelor sportive din anul 2022.

Agentul a participat la numeroase competiții, printre care Campionatul Mondial de Karate Tradițional și Jocurile Mondiale ale Polițiștilor și Pompierilor ce au avut loc în Olanda, la Amsterdam în perioada 22-31 Iulie 2022.

Iată rezultatele pe care “mascatul” le-a inregistrat in 2022 in domeniul sportiv:

Campionatul national de karate tradițional
-Locul 1 kumite individual
-Locul 1 kumite echipe
-locul 3 Fuku-go

Campionatul Mondial de karate tradițional
Locul 3 kumite echipe

Jocurile Mondiale ale Polițiștilor și Pompierilor, Olanda:

-Locul 1 kumite echipe

-Locul 3 kumite individual

-Locul 3 kata echipe

“A fost o onoare să urc pe același podium cu cei mai buni sportivi ai Iasului, dar in același timp si un sentiment de mulțumire, mulțumire de sine, pentru ca văd că după atâția ani încă fac parte din acest top al sportivilor, iar acest top imi reconfirmă mie in fiecare an, că încă mai pot sa lupt, iar vremea mea nu a trecut. O vorbă celebră spune că este greu sa ajungi in top, dar cel mai greu este sa te mentii acolo, pentru că mereu o sa fie alți sportivi care vor sa cucerească primele 3 trepte ale podiumului, sa simtă gustul victoriei, iar aceste 2 lucruri ma motivează si pe mine de fiecare dată când îmbrac kimonoul, indiferent că este in sala de concurs sau in sala de antrenament. Acum că a trecut gala, revin in sala de antrenament cu mentalul și motivația necesară ca și in acest an să pot să obțin cel puțin aceleași rezultate, dacă nu chiar mai bune”,a declarat agentul 2.5 pentru 24iasi.

Agentul 2.5 lucreaza de 5 ani și jumătate in cadrul IPJ Iași iar de 5 ani este agent SAS. Acum el se pregătește intens pentru următoarea competiție sportivă ce va avea loc la începutul lunii mai, țintind un nou loc pe podium.