O tânără in vârstă de 17 ani, din Iași, a fost bătută de către un tânăr pe o stradă din municipiul Iași, fără ca acestuia să îi pese de faptul că tânăra, aflată într-un scaun cu roțile în urma unui tragic accident feroviar ce s-ar fi petrecut în urmă cu 8 luni de zile, era complet lipsită de apărare. Intâmplarea a avut loc ieri, in cartierul Cantemir. Intâmplarea a fost postată pe rețelele de socializare de către o altă tânără care a asistat la scenele groaznice și a chemat poliția.

Oamenii legii l-au identificat pe tânăr la scurt timp după incident.

“La data de 9 august a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Iași au fost sesizați cu privire la faptul că o tânără ar fi fost agresată de un tânăr, pe raza municipiului Iași.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată, fiind vorba despre un tânăr în vârstă de 34 de ani.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii situații de fapt și luarea măsurilor legale ce se impun”, au transmis reprezentantii IPJ Iasi.

Potrivit martorilor, tânăra victimă se află în perioada de recuperare post-accident, iar trauma suferită de la acest individ nu face decât să îi îngreuneze și mai mult situația.