Conform unor surse neoficiale, adolescentul in varstă de 15 ani care s-a urcat ieri pe un tren garat la Roman pentru a-și face selfie-uri, ar avea arsuri pe aproximativ 80% din suprafața corpului. Medicii romașcani au luat decizia de a-l transfera la un spital specializat in arsuri și au solicitat sprijinul colegilor de la București.

Un elicopter SMURD a preluat aseara victima de la Bacău, până acolo fiind transportată cu o ambulanță SAJ.

“Astăzi, în jurul orei 20.00, polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Neamț au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană s-a electrocutat în timp ce se afla pe un vagon de tren.

Din cercetările preliminare efectuate de polițiști a reieșit că, un minor de 15 ani, din Roman, s-ar fi urcat pe un vagon de marfă garat în triajul stației CF din municipiul Roman, cu intenția de a se fotografia.

Acesta au fost preluat de un echipaj medical și transportată la spital în vederea primirii de îngrijiri medicale de specialitate.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii, cu exactitate, a circumstanțelor în care s-a produs evenimentul în cauză”, au transmis cei de la IPJ Neamț.