Noaptea de Înviere a însemnat și alcool în exces pentru unii, ceea ce determinat “curajul” unor ieșeni de a se urca beți la volan, reușind să provoace accidente rutiere în cadrul cărora chiar ei au căzut victime.

”În UPU au ajuns două persoane victime ale accidentelor rutiere. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 58 de ani, şofer de taxi, care a suferit o contuzie toraco-abdominală, un traumatism cranio cerebral, sindrom cefalalgic vertiginos, post traumatism cranio cerebral. Pacientul a fost redirecționat la Spitalul de Neurochirurgie. O altă persoană a ajuns cu o contuzie toraco abdominală, un traumatism la mâna stângă. Este victima unui accident rutier și suferă de demență. ” a transmis Prof. Dr. Diana Cimpoeșu.

Nici femeile nu au fost “ocolite” de astfel de experiențe. O tânără a condus după ce a consumat alcool, provocând un accident în care a sfârșit cu numeroase traumatisme.

”O femeie în vârstă de 24 de ani a suferit un politraumatism ca urmare a unui accident rutier. Femeia a mai suferit o contuzie toraco-abdominală, o fractură baza de craniu, pacienta avea etilism avut. A fost redirecțională la Neurochirurgie” a mai transmis Prof. Dr. Diana Cimpoeșu, medic-șef UPU-SMURD Iași.