Un accident rutier a avut loc în urmă cu puțîn timp în municipiul Iași, pe bulevardul Nicolae Iorga.

Din informațiile pe care le deținem până la acest moment, în evenimentul rutier au fost implicate un autoturism și un autobuz aparținând Companiei de Transport Public Iași. În urmă coliziunii dintre cele două autovehicule, o persoană ar fi fost rănită ușor (șoferul autoturismului).

Două echipaje de intervenție din cadrul inspectoratului au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiului la accidentul rutier produs între un autobuz și un autoturism.
La locul solicitării s-a deplasat un echipaj medical SAJ, echipajele poliție rutiere și politiei locale. Cauza producerii evenimentului rutier este stabilită de către organele in drept”, au transmis reprezentanții ISU IS.

“Conducătorul autoturismului circula paralel cu autobuzul nostru, din direcția Gara Internațională spre Piața Nicolina și a virat brusc stânga în fața autobuzului. Șoferul acestuia nu a avut cum să evite accidentul, la locul acestuia intervenind Ambulanța, un echipaj de Pompieri pentru descarcerare și Poliția rutieră care efectuează o anchetă. Circulația a fost blocată 25 de minute”, au transmis reprezentanții CTP.

 

foto: Info Trafic/ https://web.telegram.org/a//#-1002115703787