Forțe și mijloace de intervenție din cadrul ISU Iași au intervenit la un accident rutier petrecut la ieșirea din Lețcani spre Podu Iloaiei. În evenimentul rutier au fost implicate 3 auto. Apelantul a anunțat că erau 3 victime, conștiente, ieșite din autoturisme și o victimă încarcerată, inconștientă.

La locul evenimentului rutier au intervenit:

– 1 autospecială de intervenție și stingere cu apă și spumă cu modul de descarcerare și acordarea primului ajutor,

– 1 autospecială de descarcerare,

– 1 echipaj de terapie intensivă mobilă,

– 3 echipaje de prim ajutor calificat

– 1 Autospecială de primă intervenție și comandă.

La locul solicitării un echipaj SAJ Suceava, aflată în tranzit a preluat o victimă și o transportat-o la spital.

La sosirea echipajelor de intervenție la locul solicitării s-a constatat ca sunt 3 autoturisme implicate în evenimentul rutier, cu 3 victime care au necesitat asistenta medicala la fața locului. Nu erau victime încarcerate.

Astfel, in autoturismul răsturnat se aflau 2 persoane, un bărbat în vârstă de 70 de ani, preluat de echipajul de terapie intensivă mobilă și o femeie de 58 de ani preluată de 1 ambulanță. În cel de-al doilea autoturism se afla un bărbat în vârstă de 63 de ani preluat de către alt echipaj de prim ajutor calificat. Cea de-a treia victimă, conducătorul celui de-al treilea autoturism, nu necesita îngrijiri medicale.

IPJ IAȘI:

La data de 11 aprilie a.c., polițiștii au fost sesizați prin apel unic de urgență 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc în localitatea Lețcani.

Din primele cercetări ale polițiștilor a rezultat faptul că șoferul unui autoturism în vârstă de 63 de ani, ar fi pătruns pe sens opus și ar fi intrat în coliziune cu un vehicul condus de un bărbat de 69 de ani, care în urma impactului a intrat în coliziune cu o autoutilitară, ulterior răsturnându-se.

De asemenea, șoferul de 63 de ani a intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula din sens opus.

Două persoane implicate în accident au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Șoferul în vârstă de 63 de ani a fost testat alcoolscopic, rezultând o alcoolemie de 0,08 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ceilalți conducători auto au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa foto/video: INFO Trafic