Accident rutier produs în localitatea Cristești, Iași, în această dimineață. Potrivit primelor informații, sunt implicate 2 autoturisme cu 8 persoane, dintre care 3 persoane solicită asistență medicală, toate sunt conștiente.

A intervenit Secția de Pompieri Pașcani cu 1 autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj de prim ajutor calificat. În sprijin SAJ Iași cu 1 ambulanță tip B, 1 ambulanță tip C.

La sosirea echipajelor de intervenție la locul evenimentului rutier se constată că sunt 3 victime implicate, din care 1 persoană este încarcerată, conștientă, iar 2 persoane solicită transportul la spital.

“La ora 06:05 a fost un accident rutier in localitatea Cristești-Pașcani iar 3 pasageri sunt transportați la spital, ceilalți au refuzat transportul. S-au dirijat o ambulanță cu medic Pașcani care a preluat unul din șoferi, în vârstă de 35 ani încarcerat, conștient, cu un traumatism cranio-cerebral cu pierderea cunoștinței, traumatism toraco abdominal, traumatism umăr drept, o alta ambulanță SAJ B2 de la Pașcani pentru o femeie de 34 ani cu traumatism braț stâng, un echipaj de prim ajutor calificat de la Pașcanii care a preluat un bărbat în vârstă de 46 ani cu traumatism lombar”, a transmis Prof. Univ. Dr. Diana Cimpoeșu, coordonator UPU SMURD Iași.