Coliziune între un autoturism și un autocar, pe rază localității Prisaca Dornei. Din nefericire, șoferul autoturismului, un bărbat de aproximativ 20 de ani, a fost declarat decedat. O singură persoană din autocar (un bărbat de 30 de ani), a fost transportată la spital, fiind conștientă și cooperantă, dar cu traumatisme în urma accidentului rutier. Au intervenit pompierii militari, cu o autospeciala pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, cu sprijinul unui echipaj SAJ.

Autocarul, care se deplasa pe ruta Iași – Lyon (Franța), avea 60 de persoane la bord (cu tot cu victima transportată ulterior la spital), iar avariile suferite nu i-au permis să-și continue drumul.

Până la sosirea unui alt mijloc de transport, pompierii militari au luat legătura cu autoritățile locale ale comunei Vama, care au pus la dispoziție un spațiu încălzit, în incinta căminuluii cultural.

Cu ajutorul a trei microbuze ale pompierilor militari, dar și cu mijloace de transport ale autorităților locale, 57 de persoane s-au deplasat la căminul cultural, urmând să fie preluate ulterior de către un alt autocar, pentru continuarea deplasării.

sursa: ISU Suceava