În urmă cu putin timp s-a produs un accident rutier cu victime în localitatea Vaduri din comuna Alexandru cel Bun. Din primele informatii, ar fi rezultat 3 victime, femei, după un impact între două autoturisme.

După testarea alcoolemiei, a rezultat că șoferița unuia dintre autoturisme avea concentrația de alcool de 1.15 în aerul expirat.

Prin apel la 112, în jurul orei 19:15, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier pe DN 15 , în localitatea Vaduri,  comuna Alexandru cel Bun.
La locul solicitării s-au deplasat două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD TIM din cadrul Detașamentului Piatra Neamț și două echipaje cu ambulanțe de la SAJ.
În accidentul rutier au fost implicate două autoturisme în care se aflau patru persoane. Ambele autoturisme au părăsit partea carosabilă.
În urma accidentului rutier produs au rezultat trei victime (conducătoarea auto și două pasagere) din același autoturism. Victimele au primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la echipajele medicale, ulterior fiind transportate la spital.
Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și au curățat carosabilul de elementele rezultate în urma accidentului rutier.”, a transmis ISU Neamț.

Sursa: ziarpiatraneamt.ro