Accident rutier grav în această dimineață pe DN 28, pe raza comunei Valea Lupului (zona Antibiotice). Este vorba despre o coliziune între 2 mașini. Intervin din cadrul o autospecială de intervenție și stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, echipajul SMURD-TIM, două echipaje EPA și un echipaj SAJ care era în zonă.

Coliziunea s-a produs între o ambulanță pentru transport persoane dializate BGS și o autospecială de la operatorul de salubritate Salubris.

Sunt asistate 4 persoane policontuzionate, conștiente: 3 pacienti dializați și conducătorul auto. Conducătorul autospecialei de salubritate refuză examinarea.

Update!

“O mașină cu 3 pacienți care mergeau spre Dializă, a intrat în spatele altei mașini de la Salubris.

La Unitatea Primiri Urgențe din cadrul Spitalului “Sf. Spiridon” au ajuns 3 pacienți. Este vorba despre pasagerii care mergeau la dializă:

  1. D. I., femeie, 55 ani. Pasager stânga spate, traumatism cranio-cerebral, GCS 12pct, traumatism toraco-abdominal, abdomen acut chirurgical.
  2. R. V. , bărbat, 54 ani. Traumatism toracic
  3. M. A., bărbat, 28 ani. Traumatism cranio-cerebral, traumatism cranio-facial, plăgi multiple regiunea frontală și zigomatică. La Spitalul de Neurochirurgie a mers șoferul ambulanței, în vârstă de 33 ani, având traumatism cranio-cerebral, contuzii de membre”, a anunțat Prof. Dr. Diana Cimpoeșu, coordonator UPU SMURD Iași.