În această dimineață, înainte de ora 7:00, un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Neamț a fost solicitat să intervină de urgență în Gara din Piatra Neamț.

La fața locului, membrii echipajului au constatat că un bărbat în vârstă de 70 de ani a suferit un grav accident feroviar. Din păcate acesta a fost declarat decedat, leziunile fiind mult prea grave.

Update:

„Astăzi, 19 noiembrie, în jurul orei 07.00, polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Neamț au fost sesizați cu privire la faptul că în Stația C.F.R. din municipiul Piatra Neamț a fost descoperită o persoană decedată.

Echipajul de poliție s-a deplasat la fața locului, iar între șinele de cale ferată a liniei numărului 3 călători din Stația CFR Piatra Neamț, a fost identificat corpul unui bărbat, în vârstă de 70 de ani, din municipiul București.

Acesta a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii, cu exactitate, a cauzei decesului.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, în vederea stabilirii circumstanțelor în care s-a produs evenimentul în cauză.”, a transmis pentru ziarpiatraneamț.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț, sinsp. Ramona Ciofu.

sursa: ziarpiatraneamt.ro