Accident cumplit pe DN 15D în localitatea Turturești, Neamț, unde o minoră în vârstă de 13 ani a fost lovită de un autoturism. Impactul a fost unul violent, minora fiind acum resuscitată de către membrii echipajului de salvatori sosit la fața locului.

Din nefericire, minora a decedat.

“La data de 12 octombrie a.c., în jurul orei 07:30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe Drumul Național 15D, în localitatea Turturești.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce o tânără, de 25 de ani, din Mărgineni, se deplasa cu un autoturism pe Drumul Național 15D, ar fi surprins și accidentat o minoră, de 13 ani, din Turturești, în condiții ce vor fi stabilite în cursul anchetei.

Din nefericire, în urma evenimentului rutier, a rezultat decesul minorei.

În cauză, polițiștii vor continua cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier”, a declarat Sinsp. Ciofu Ramona, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Neamț.

Se circulă pe o bandă, dirijat.