În urmă cu câteva minute, un accident rutier s-a produs în localitatea Războieni, comuna Ion Neculce.

În evenimentul auto sunt implicate 2 autoturisme și au rezultat 3 victime. La locul interventiei acționează Secția de Pompieri Târgu Frumos cu două autospeciale de intervenție, o autospecială de descarcerare, un echipaj de prim ajutor calificat și ambulanță de la Serviciul de Ambulanță Județean Iași.

Update!

Starea celor trei răniți a fost detaliată de către Prof. Dr. Diana Cimpoeșu, coordonator UPU SMURD Iași:

A fost un accident rutier cu 2autovehicule implicate, o mașină de la Mai în care erau 2 persoane:
Prima victimă, un șofer în vârstă de 27 ani, cu traumatism cranio-cerebral cu pierderea starii de conștiență, dus de către ambulanța SAJ la Spitalul de “Sf. Spiridon” Iași, având și contuzie de bazin, stabile hemodinamic și respirator.

Cea de a doua victimă, pasager dreapta față în vârstă de 29 ani, fără centură de siguranță, traumatism cranio-cerebral fără pierderea cunoștinței, cu traumatism coloană lombara, escoriații mână bilateral, dus de către echipajul de prim ajutor de la Târgu Frumos la Spitalul de Neurochirurgie din Iași.
Cea de a treia victimă, din cel de al doilea autoturism implicat, șofer, fiind vorba despre o femeie în vârstă de 46 ani, cu atac de panica, refuză transportul la spital.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Iași, unul dintre autoturismele implicate este o autospecială de poliție.

“Astăzi, 21 septembrie a.c., în jurul orei 15.30, pe raza localității Războieni, comuna Ion Neculce, din județul Iași a avut loc un accident rutier soldat cu victime omenești.

Din verificările efectuate la fața locului a rezultat faptul că între un autoturism și o autospecială de poliție ce avea semnalele luminoase în funcțiune a avut loc o coliziune.

În urma accidentului rutier a rezultat rănirea celor doi colegi aflați în autospecială, aceștia fiind transportați la spital.

Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii situații de fapt.

Polițiștii sunt din cadrul Secției nr. 7 Poliție Rurală Tg. Frumos și se deplasau la un eveniment sesizat prin apel 112″, a declarat Anca Vijiac.