Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 2 Roman-Fălticeni, în zona localității Cristești, județul Iași, a avut loc o coliziune laterală între două autoturisme, eveniment rutier soldat cu rănirea a cinci persoane, două dintre ele fiind încarcerate.

Traficul rutier se desfășoară pe un fir, alternativ, pentru aproximativ 30 de minute.

“Astăzi, 24 august, în jurul orei 11.00, polițiștii rutieri pășcăneni au fost sesizați despre un accident rutier soldat cu victime omenești ce a avut loc pe DN 2, pe raza localității Cristești, Jud. Iași.
Din primele cercetări efectuate la fața locului, a rezultat faptul că pe drumul public a avut loc o coliziune între două auto, soldată cu rănirea a două persoane.
Unul dintre conducătorii auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ, iar celălalt conducător auto nu a putut fi testat alcoolscopic, urmând a-i fi recoltate probe biologice de sânge.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a transmis Anca Vijiac, purtător de cuvânt in cadrul IPJ Iasi.