În urmă cu puțin timp, un accident rutier in care sunt implicate 2 TIR-uri cu posibil 2 victime incarcerate a avut loc intre limita de județe Iași-Neamț, la Mircesti.

Salvatorii intervin cu o autospecială cu modul de descarcerare și două echipaje SAJ.

Update!

Accident rutier – tamponare 2 autocamioane( TIR) – E85, sat. Tetcani com. Gheraesti. ISU NT

În această seară, la ora 20:33, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier pe E 85, în localitatea Tețcani din comuna Gherăești.
La locul solicitării s-au deplasat pompierii cu o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Roman și un echipaj cu ambulanță de la SAJ.
Accidentul rutier s-a produs între două autocamioane (un cimentruc și un camion frigorific) in care se aflau doar conducătorii auto. În urma coliziunii unul dintre conducătorii auto a rămas blocat în interiorul cabinei.
Cu ajutorul echipamentelor și procedeelor specifice pompierii au intervenit pentru scoaterea unui bărbat de 47 de ani, conștient cu politraumatisme. Acesta a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la echipajul SMURD, ulterior fiind transportat la CPU Roman.
Cel de-al doilea conducător auto, un bărbat de 33 de ani, conștient cu poltraumatisme, a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la echipajul SAJ, ulterior fiind transportat la CPU Roman.
Pompierii au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.

Sursa: ISU Neamț