În urmă cu puțin timp, prin apel la numărul unic de urgență 112 a fost anunțat un accident rutier produs între 2 autoturisme pe DJ 248 în localitatea Bordea. La locul interventiei se acționează cu 2 autospeciale de intervenție și stingere cu module de descarcerare, 1 echipaj de terapie intensivă mobilă SMURD, un echipaj de prim ajutor calificat și 2 ambulanțe de la SAJ Iași.

Sunt 4 victime, dintre care 2 încarcerate și inconștiente. Două persoane adulte ieșite din mașină au 19 ani, cu diferite traumatisme. Victimele au fost extrase din autoturism. Una dintre victime a fost descarcerată și predată echipajului TIM, iar cealaltă victimă a fost preluată de către echipajul medical SAJ cu medic sosite la locul intervenției.

Cauza producerii accidentului rutier va fi stabilită de către echipajele poliției rutiere sosite la locul evenimentului rutier.

Update accident rutier:

  1. pasagerul dreapta-față, descarcerat a fost preluat de către echipajul TIM, victima este în vârstă de 33 de ani a fost intubat, fiind inconștient a fost transportat la spital;
  2. șoferul în vârstă de 19 ani, conștient a fost preluat de către echipajul SAJ și transportat la spital;
  3. pasagerul stânga spate, în vârstă de 19 ani, conștient a fost preluat de către EPA și a fost transportat la spital;
  4. pasagerul dreapta spate, conștient, descarcerat, în vârstă de 28 ani, a fost preluat de către echipajul SAJ, fiind transportat la spital.