Un pacient care a aspirat un corp străin în timp ce servea masa de Anul Nou a fost salvat de către echipa medicală din cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie din Iași. Acesta se afla internat la Secția Clunet și astfel s-a putut interveni rapid!

“Seara complicată la Spitalul Clinic De Pneumoftiziologie Iași a continuat. Fiindca legea seriilor este adevărată, echipa de bronhologie condusă de Mihaela Victorita Sandu a intervenit din nou, la o alta urgenta care amenința viata unui pacient. Un pacient, din fericire internat in cadrul sectiei Pneumologie IV ”Dr. Clunet” a aspirat un corp strain alimentar in timp ce lua cina. A fost transportat de urgență in ATI Pneumologie unde colegii mei au reusit extracția completă a fragmentului alimentar, pacientul fiind acum in afara oricarui pericol. O felicit pe colega mea, Dr. Mihaela Sandu si pe doamna Asistent Agurita Alexa pentru aceasta reușită. Pacientul este stabil si in grija prietenului si colegului nostru de la ATI – Dr. Narcis Andrioaie.
Multumim pentru promptitudine si colegilor de la Serviciul de Ambulanta Judetean Iasi”, a transmis managerul unității medicale, Dr. Radu Crișan-Dabija